vikt

snart snart snart. minus 50 k
g.


jappy happy!

Ledighet

Snart är sommaren här! o semester! Känns skönt och behövligt. Det är nog det som behövs i allt som händer nu. Behöver nya tag till hösten om jag ska klara av den på jobbet...känns super jobbigt. Jag vill inte fly från något när det blir jobbigt, jo jag vill egentligen det men jag ska inte. Jag har ändrats, är en bättre person, jag tror på mig själv. Jag kan o jag ska!

Snart Bråvalla!!!! räknar ner dagarna...40 dagar kvar! o 58 dagar kvar till semester:-)

puss o kram

sån dag

En sådan dag då det mesta känns tungt, jag känner mig fet o ful, finnig o ja allt på min kropp är bara blä. Min hud hänger...övetallt!!!
usch vad fult, kan inte förstå att min älskade sambo vill ta på mig ens...Han säger att jag är fin och att han älskar allt på min kropp, vill tro på honom, just idag är det svårt! o mina bröst...eller en gång var det bröst, nu två hängande säckar....

behövde skriva av mig lite bara...



Försöker vara glad o positiv ändå!

check in



Så glad, det går bra nu. Visst på vågen här hemma väger jag 70 kg, denna våg var lite snällare :-). är inte så vikt beroende som ni kanske tror...väger mig 2 gånger i månaden!
Maten, en jobbig grej det där ibland. Så känslostyrt, o har svårt för att äta på morgonen, kroppen har svårt för att komma igång liksom. Oftast får jag i mig mellan 4-6 mål mat om dagen iallafall.



Sprang ( joggade-gick) vårruset förra måndagen! Vilken kick, aldrig kunnat göra något sådant tidigare, stolt över mig själv!



Hunnit med en weekend på Lalandia med vänner. Även en kryssning till mariehamn, men nu är det lungt några helger framöver, skönt det med :-)

puss o kram

lillalivetojag.blogg.se

Du har kommit till Saras blogg, här kommer det att handla om livet i största allmänhet. Men kanske mest om min vikt resa efter och innan gastric bypass, mat o hälsa.

RSS 2.0