Lite skadad

Jag har nog blivit lite skadad, ser reportage i tidningar och på internet, där folk gått ner i vikt. Där var en bild på en tjej som gått ner från 125 kilo till 85 kilo, tittar på hennes efter bild o tycker att hon ser ju inte stor ut, fast att 85 kilo är ganska mkt att väga. Tycker ju att jag fortfarande är för stor o då väger jag 65 kilo...
65 kilo är inte så mkt ändå tänker jag...ändå har jag dagar, som idag, då jag känner mig stor o fet!
Vill ner till att väga 60 kilo. Det är mitt mål. Men tänk om jag inte är nöjd då heller....
Sen förstår jag att det har mkt att göra med kroppsform o hur lång man är. Jag är kort, endast 1.63 cm. Så då tycker jag att jag gott kan gå ner lite till. Fast misstolka mig rätt, jag är så nöjd med alla de kilo som jag gått ner, 53 kilo skojar man inte om liksom!
Har ju gått ner en hel människa i vikt! Skulle jag nu inte gå ner mer, nej då går det va. Och även om jag skulle gå upp lite så är det oxå ok.
Men jag kommer kämpa för de sista 5 kilona, motion o inte så mkt gottis...

O rökningen, ja det går upp och det går ner, 2 dagar rökfri nu....kämpar!






Kollar på dessa bilder...ser en liten tjej, lite lagom tjej <3. Jag är bra och nöjd!

Puss

Neråt



Går fortfarande neråt. Sakta men säkert!
Börjat äta mer vilket är bra.

Jag kan bättre



Detta var 2 dagar efter förra gången jag sprang. Tränat idag oxå, men det fick bli styrka bara då jag har fått ont i benhinnorna. En liten promenad ikväll funkar nog! Så fort benhinnorna är bättre ska jag jogga igen! Jag är långt ifrån mitt mål men jobbar långsamt....slow and steady ;-)



Jag känner mig stark, jag känner mig snygg och sexig! Tack till alla som stöttar mig på min resa, resan kommer aldrig ta slut, kommer kämpa varje dag, varje vecka. Aldrig mera stor, tjock och ohälsosam på grund av fetma. Jag är så glad för att jag fick denna möjligheten, det har förändrat mitt liv <3. Orkar mer och tar mig an mer. Njuter på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt.

Kärlek till er alla!
kram
Sara

Träna igen!

Jag tog mig dit! Inte joggat på över 6 veckor. ..men jag är stolt över mig själv idag!







Bara rökningen som ska bort oxå, måste det och vill! Kämpar med detta nu...

På 1 år.....

2/7-2013
vikt: 118 kg
midja: 116 cm
Höft: 145 cm
Byst: 121 cm
bmi: 44.4

2/8- 2014
vikt: 66 kg
midja: 76 cm
Höft: 103 cm
Byst: 94 cm
bmi: 24.8

Sista veckan!

Av semestern. håller på att sortera i min o Ellies garderob...kommit fram till att det inte behövs mkt till hösten o vintern. Vinter jacka till mig o Ellie behövs, men det är inte tillräckligt för en tripp till Ullared innan jobb o dagis startar igen. Får bli Ullared innan jul där någongång!
Sparar vi nog en slant på ;-)

Ja sista veckan av semestern inleds imorgon. Då ska all tvätt tvättas upp och dagis schema inför hösten ska ordnas. Tänkte åka till Wanås slottspark med en vän igen, vi gillade det så mkt ♥. Onsdag kväll ska vi på middag hos Mamma o träffa min styvpappas föräldrar, vilket var alltför länge sedan vi gjorde, tror de kommer ha svårt för att känna igen mig då jag inte träffat dem sedan viktnedgången. Torsdag blir det AW med kollegorna, såååå skoj att få träffa dem igen efter några veckors semester :-). Fredag händer det som inte händer så ofta men som jag älskar, bubbelbad o vin hos Lina i Åhus!!!
Lördag o Söndag avslutar vi denna semestern med en tripp till Göteborg, Liseberg o Universum med mina föräldrar.
Tänkte mysa med Holly, mitt syskonbarn,så mkt jag hinner o får oxå :-)
Mamma är ledig nästa vecka oxå, så då kan vi äntligen få hänga lite i Knislinge o spana in den nya lekplatsen i byn oxå :-).

Ja så vi fyller nog de sista dagarna av ledigheten! sen börjar jag jobba igen v 33, börjar med två dagars ledighet dock, ja man kan ha det sämre. ...
Nytt schema i höst på jobb, o där har man ledigt 6 dygn var sjätte vecka, helt ok!
Många funderingar o tankar inför jobbet i höst, har bestämt att en viss brukare inte ska få ta all min tid. Kommer jobba en del med denne och har saker jag vill uppnå där. Känns så bra med min nya Nattpartner, kunde inte fått en bättre. Känner och vet att han kommer stötta mig till 100%. O han kam hjälpa mig mkt i arbetet med denna brukare jag skrivit lite om.





Magen har börjat spökat lite igen, tror att det är lite stress inför att jobbet o vardagen börjar snart igen....

Kram på er!

lillalivetojag.blogg.se

Du har kommit till Saras blogg, här kommer det att handla om livet i största allmänhet. Men kanske mest om min vikt resa efter och innan gastric bypass, mat o hälsa.

RSS 2.0