normalt liv?

Ligger här i sängen med magont, får det ibland. Oftast när jag ätit oregelbundet eller för fort. Tänker att det nog är tur att jag har ett jobb där jag oftast kan gå ifrån efter maten o vila lite, tänk om man haft ett jobb där det inte går! Undrar om det alltid kommer att vara så här?

Ja jag har fått en bättre livskvalitet, men till vilket pris? Jag är super nöjd med min "nya " kropp! jag känner mig snygg och attraktiv, vissa säger att jag är det oxå. Känner att jag klarar mer och orkar mkt! men rädslan för komplikationer finns där varje dag...speciellt när jag ligger så här o har ont! O varje gång tänker jag, tänk om det inte går över denna gången. ...vad händer då? operation? ..jag hoppas det kommer bli bättre en dag!
Ska ju till bråvalla festivalen om ett par dagar, tänk om jag blir dålig där?


Jag har strax nått mitt mål, väger 67 kilo, har 2 kilo kvar till målvikt! det får ta den tid det tar, jag är nöjd där jag är! Gått ner över 50 kilo. ..








kram S

lillalivetojag.blogg.se

Du har kommit till Saras blogg, här kommer det att handla om livet i största allmänhet. Men kanske mest om min vikt resa efter och innan gastric bypass, mat o hälsa.

RSS 2.0