vikt

Jag som var glad över att det hade stannat upp lite....men går fortfarande neråt!


Före och efter bild!



Ibland behöver jag kolla på dessa bilder för att förstå vilken förändring jag gjort! o för att se hur stor jag verkligen var.....
45 kilo mellan bilderna!!!

Att tänka på vad man säger

När jag var på akuten så hade jag sällskap med mig under mesta delen av tiden. Det var skönt! Men under sista timmen var jag själv, självklart skulle jag o mina stora lyssnar öron höra saker jag inte borde ha hört!
Hörde att en sjuksyster sa mitt namn, till följd av "ja hon som gjort en sån operation o har ont i magen som alla andra som har gjort en op!" . Jag låg liksom ute i ett stort rum, med andra människor o hörde sjuksystrarna stå o snacka, om mig, samt den opn jag gjort...alla hörde nog dem för de pratade inte tyst direkt! skitsnacket om mig o gbp operationer fortsatte ett taga, " hur f-n kan man göra en sån op? fattar inte folk att det får konsekvenser! vem vet vad som händer med dom som opererats om 30 år, nej, tjocka människor borde bara lägga om sin kost o träna, kan ju inte vara så hemskt svårt!".
Helt otroligt! Jag tycker klart att folk får tycka o tänka vad de vill om att man opererat sig för att gå ner i vikt! fritt land, tyck vad ni vill, kanske ni tycker att jag fuskat oxå?! tyck det, helt ok! o jag kan ta att ni säger det till mig oxå!

Men, just i denna stund, när jag låg där, ont i magen, orolig över om det skulle bli akut op eller ej, var jag sårbar o ynklig! -så otroligt ledsen blev jag o arg! Inte ok för de att stå o snacka så öppet om deras tyckande o tänkande.....gjorde ju bara mig mer orolig!
Läkaren kom efter stund, jag sa till honom vad jag hade hört, han blev irriterad (på sjuksystrarna) o sa till mig att inte lyssna på sånt, för sådana saker o åsikter kommer jag få höra resten av mitt liv!





Väger nu 73 kilo o har gått ner 45 kilo! 7 kilo kvar till målvikt! Fått ett helt nytt liv o en ny möjlighet o otroligt chans att få leva mitt liv! Kommer aldrig ångra denna opn, oavsett vilka problem jag får, om jag nu får det!



Sorry för långt inlägg.....kram Sara

inte på topp

Förra veckan fick jag spendera en eftermiddag o kväll på akuten, hade magont. De tog massa prover o fick röntgas, de hittade inget fel. Kan vara stressmage eller någon form av ibs, känslig tarm. Mår inget vidare, har fortfarande känningar i magen. Är stressad o orolig för mkt just nu, mest inför hösten på jobb! Hur allt kommer att bli, ska prata med chefen om en förändring som jag vill göra som kan göra mig lite lugnare....

kram

lillalivetojag.blogg.se

Du har kommit till Saras blogg, här kommer det att handla om livet i största allmänhet. Men kanske mest om min vikt resa efter och innan gastric bypass, mat o hälsa.

RSS 2.0