trött

idag blir det en tidig kväll! Lång dag o natt på jobb.
Godnatt♡♥♡♥


Nyckelben

hello nyckelben, kul att de börjar synas :-)

Tacksam!

Jag är så tacksam för denna operationen ska ni veta. Jag trivs bättre o bättre med mig själv och vågar ta för mig. Jag vågar blicka framåt o känner att -25 kilo till inte är omöjligt! o 5 kilo innan julafton!!!

Min kondition är inte bra, jag har den att jobba på så att jag orkar mer. Jag måste komma ihåg att ta min medicin, har delat upp det så att jag måste ta den vid 4 olika tillfällen under dagen. morgon-förmiddag- eftermiddag o kväll. Levaxinet får jag inte ta ihop med någon annan medicin för den slår ut effekten av dem.

Jag har varit stressad på jobbet, det börjar kännas bra även där! Jag måste framförallt jobba med mig själv och inte låta det ta så hårt på mig!

Maten är jobbigt fortfarande! Jag är inte hungrig, nej jag är nästan aldrig hungrig! Det är svårt att äta när man inte är hungrig! Men jag måste, jag vet det. Kämpar på, 5-6 gånger om dagen.....puh
Har läst om några som opades ungefär samtidigt som jag, de har fått komplikationer i form av sammanväxta tarmar o tarmvred..så det finns en rädsla för att jag oxå ska få det. Försöker att inte tänka så mycket på det dock!

Det här med kläder börjar bli roligt! Bättre passform, dock har jag mycket i min garderob som nu är för stort...vill inte köpa för mycket kläder nu, det e svårt för redan nu finns det så många olika kläder som passar! Tänk på hur det blir sen Jihooo♡♥♡♥
Beach 2014 säger jag bara!





Jag vet inte vad ni ser men jag ser att jag börjar få en midja♡♥♡♥

Myser med min bok denna morgon o lilla E kollar på hitta Nemo...

kram på er!

ärren





de läker ganska bra, alla förutom den på den nedersta bilden. Det kommer nog aldrig bli snyggt! o det värsta är att just den sitter mitt på magen....

lite mått

Tänkte att det kunde vara skoj att lägga in detta nu!
midja: från 116cm till 99 cm
höft: från 145cm till 125cm
byst: från 130cm till 111cm

kram

-25 kilo

yesssss! idag ställde jag mig på vågen. Äntligen♡♥♡
nu är jag halvvägs!
Det var nog de enkla kilona..nu börjar det kämpiga!
Men just idag är jag så glad o självförtroendet är på topp just nu♥

118 kg 93 kg
44.4 bmi 35 bmi

kram

min mys♡



skönt!

Igår var jag och min mamma på Gekås i Ullared!
Underbar känsla att jag inte bara behövde köpa kläder på tjockis avdelningen. En tunika som jag hittade var för stor i den minsta storleken där. jippi!!!!
Köpte ganska mycket kläder till mig själv, tänkte att om jag nu ska köpa kläder på resans gång, kan jag lika gärna göra det där :-) Hittade till och med en bh i min storlek!
Vågen går stadigt neråt, minus 1, 5 på en vecka♡ bara 6, 5 kilo kvar att gå ner innan julafton. Då mitt mål är -30 innan dess. Kommer jag bara igång med min träning ordentligt så känns det som att jag kan lyckas!!!
Fick höra på jobbet härom dagen att jag är sexig och snygg♡♥♡♥ det kändes f
ör jävla bra!
en mysig mjukis dress blev det bland annat!




kram på er

Träna♡

Så jäkla taggad inför att börja träna! Varje dag har jag ett litet träningspass som jag kör här hemma. Har införskaffat hantlar o gummiband! Så jag gör lite övningar med dem, har ni tips på övningar?
Helst insida lår, rumpa, triceps, bröst o mage!
Ska bli skoj o träna på gym oxå, tänkte jag ska göra det minst en dag i veckan o sen simma/vattengympa en dag i veckan!

Tanken var att gå ner 30 kilo till julafton...8 kg kvar till dess. o det är 6 veckor till julafton. Blir tufft men ska f-n kämpa för det!

Idag blir det inte många knop här hemma, min dotter är sjuk, feber o hosta, så vi myser mest i soffan. Hoppas på att hon vill åka en runda i vagnen sen så jag kan få lite motion!



puss o kram

Uppdatering!

hej
Har varit mycket på sista tiden. Både hemma o på jobb. Känner att jag måste bli bättre på att äta alla mina 6 mål. Glömmer äta när det händer mkt, o då mår jag inte bra sen. Har haft problem med att äta på sista tiden dock, får ont i magen efter jag ätit, o ibland när jag äter.Har blivit bättre dock! varit stressad, mest på jobb över uppgifter som vi behövde göra till en internutbildning som vi går nu. Både en uppgift i grupp o en enskilt! överdrivet känner jag med tanke på utbildningens innehåll! Nu är iallafall jag o en kollega till mig klara med vår grupp uppgift, hur nu två personer kan bilda en grupp????
Jaja, tyckte vi var duktiga iallafall!
Så ett stressmoment mindre!

Idag ska jag o min dotter in till stan o byta ett par byxor som jag köpte på hm i Malmö i torsdags. Var ju så glad över att kunna köpa dem, de passade mig bra tyckte jag. O det bästa av allt var att de inte var från tjockis avdelningen:-)!!!!!!
Men iallafall, jag ska byta dem för att de gått sönder i en sömn. Så jäkla trist när man köper nya plagg o använder dem 1 ggr så går dem sönder!
Var i Malmö för att jag o syrran kollade på Melissa Horn i konserthuset! Helt underbart var det♥
I eftermiddag ska vi hem till min mamma o äta kalkonmiddag, ska bli gott!
Håkan dissar oss idag, då han ska fixa med däckbyte på både våra bilar o ett par andras. Fast till middagen hinner han nog!!!


Ha en fin dag!
kram

1, 5 månaders skillnad



Ljus-mörk...kan aldrig bestämma mig!

foto



Inte mkt skillnad....-17 kilo på bilderna...

Simrishamn

I torsdags var jag på sexveckors kontroll. Eller kontroll o kontroll...vi fick prata lite i grupp o så blev vi vägda o mätta.
mina mått so far:
juli okt
118 kg 98 kg
midja 116 105
höft 145 133
bmi 44.4 37,1

Jag känner mig nöjd o ser nu att det händer saker:-)
Det var trevligt o nyttigt att få prata i grupp, vi har liknande tankar o problem efter op. Fast av oss 4 som var där så mår alla 4 super bra!!
Det som kändes lite var att alla de andra tre var lika stora när de gjorde op som jag är nu....
Jaja vi är alla olika o jag hade en hög start siffra! Men å andra sidan var jag den dom hade gått ner flest kilo:-)

Igår var jag o min dotter på halloween fest, det var skoj. Idag ligger vi båda i soffan o myser med lilla Diego. Vi har skaffat en liten kisse, han är helsvart o heter Diego, min dotter som döpt honom:-)


Här är Diego




Halloween


Börjar ana en midja...



kram Sara

lillalivetojag.blogg.se

Du har kommit till Saras blogg, här kommer det att handla om livet i största allmänhet. Men kanske mest om min vikt resa efter och innan gastric bypass, mat o hälsa.

RSS 2.0