på det igen!

blev bara 1 dag utan träning denna gång!
Idag var jag på det igen, blir bättre o bättre. Bara sluta helt med ciggen oxå....

kram

konsten att vara

Jag står på löpbandet på gymmet, tänker att jag är bra, bättre än jag någonsin varit. Tittar ner på maskinen o ser att jag lyckats jogga i 10 min, du är grym, du kan mer säger huvudet! Benen är som gelé efter 4 dagars tränande, o visst är det lite blodsmak jag känner i munnen....
Pain is just wekness leaving the body! Dessa ord ekar i mitt huvud! Jag kan mer, jag ska klara mer! Höjer hastigheten från 6.5 till 7.0...Nu Jävlar!
När maskinen står på 13 min, blir jag yr, jag saktar ner, tar lite vatten o känner mig svimfärdig!
Underbart, fantastisk känsla! Jag orkade, har aldrig i klarat jogga i 13 min i sträck förr....möjligt i mina glansdagar inom fotbollen och basketen, men det är ju 15 år sedan.
Vårruset i maj, Bring it! 5 kilometer, fixar jag, har ju tid att träna hela feb, mars, april o halva maj.

Love life♥
Idag ska jag införskaffa lite nya träningskläder, för det är jag värd!


Äta långsamt!?

Nej, kan jag inte, super svårt!
Speciellt om man är hungrig....
Måste öva på det, åt alldeles för fort nu precis, o ligger med magont nu!
å sambon som hade lagat mat o allt, händer typ aldrig att han gör det när jag e hemma, nu hade jag ju varit snäll o förberett det till honom. Jag blir glad när någon lagar mat till mig♡

3 av 5 lediga dagar snart slut, o varför går tiden så fort när man är ledig då?
Jag o lilla pricken är hemma måndag o tisdag oxå innan det är dax för jobb, jobbar onsdag, torsdag o sen lördag o söndag denna vecka som kommer.

kram

Ledighet

afterwork igår, blev bara jag o en av mina kollegor! men vi hade trevligt, blev mkt prat, o tre glas vin!

Ledig fram till onsdag nu, så skönt! Ellie var och lekte med sina kusiner för ca 2, 5 vecka sedan. Den ena lilla kusinen hade då vattkoppor, tänkte inte så mkt på det, gick ju två veckor utan att Ellie hade fått något! Men i natt bröt det ut, 20 st har hon än så länge, ingen feber o hur pigg som! Ganska bra tajming dock, är ju ledig o kan vara hemma med henne, i värsta fall får sambon vabba på onsdag o torsdag!

Idag är det tänkt att vi ska på kalas, ett års kalas! imorgon ska jag o syster börja dagen med att simma o sen tänkte jag åka på ljusparty! Måndag är fri från planer, jag o Ellie får nog vara hemma då o softa lite, tisdag ska jag till läkaren på morgonen för provtagning, kolla levaxin dosen. Mamma ville passa Ellie lite, så hon ska vara där några timmar då.


kram



börjar gilla mig själv!



Nu har jag snart fattat att det här hänt en del!

En dag

En av de dagarna, då man bara skulle vilja lämna allt o åka iväg någonstans, själv!
Jag är/var en sån person förr, när det var jobbigt så stack jag bara...bort från problemen!
Trodde att de skulle försvinna då liksom. Jag känner att jag innerst inne fortfarande är en sådan person. Men....jag gör inte det, jag sticker inte jag finns kvar. Jag vet att problemen inte försvinner ändå, de finns kvar. Jag har det bra där jag är, det vet jag. Min rastlösa själ får nog aldrig frid...
Får lära mig att leva med det o söka min spänning i vardagen♥


dagen mitt i veckan!

Idag är en bra dag :-)
Vi har varit på årets första kyrkis o busat, dansat, sjungit, pysslat o traggat!
Nu är det snart dax för lite mat o sen vattengympa med syrran. O ikväll är det handboll på teve, lycka!

Idag har jag även laddat med energi för att jobba hela helgen!

kram till er

Jobb

Jag gillar mitt jobb! Men ibland tar det knäcken på mig!
Igår var en sådan dag på jobb, ville bara gå hem o böla...
O jag har två i personalen som jag känner jag kan vända mig till o få det stödet jag behöver när jag mår så, såklart jobbade ingen av dem med mig igår....
Tro inte att jag inte gillar er andra i personalen nu, för det gör jag! Men just vid sådana här tillfällen är de två bäst! Nu löste vi det tillsamman iallafall, men jag var helt slut i mitt huvud efter det passet! Hade dygn på jobb o hade svårt för att sova, känner redan nu ångest över en sak som vi ska ändra på....

Har blivit erbjuden ett annat jobb....men det var bara på 70%. O jag vill ge detta jobbet som jag har ett par år till, minst! Känner inte att det är läge för jobb byte just nu.Har inte landat riktigt på det jobb jag har så jag kör på. Finns dagar som är helt fantastiska på jobb, hoppas att en sådan kommer snart!

Jag har en stressmage, så nu ligger jag här o har ont för att stressar över mitt jobb! Går snart över, det vet jag. Behöver få gråta o tycka lite synd om mig själv först bara!!

Kram

Förändring

Ville ha lite förändring, så jag bestämde mig för att bli mörkhårig:-)
Dax att städa ut julen i helgen, känns skönt, mot ljusare tider!



kram Sara

så inte bra!

Ajaj, ligger i sängen o har så ont i magen just nu. Haft ont sedan i eftermiddags. Chefen bjöd på hemmagjorda semlor, de var bara små, så jag tog en, o bara lite grädde o lite mandelmassa, orkade en halv. Känns bara som det blir värre nu oxå....åhhh vad jag tycker synd om mig själv nu!
Det var mkt gott, nu får jag ta konsekvenserna för att tvunget skulle ha!!!
Får hålla tummarna på att det blir bättre...

Mått

Midja-från 116 cm ------till 85 cm
Höft-från 145 cm -------till 120 cm
bröst-från 130 cm ------till 108 cm





Amazed

Igår på jobbet hade jag min symaskin med mig, o då oxå ett måttband. En av mina kollegor tyckte att det hade varit kul om vi mätte mig för att se lite förändringar...
Wow säger jag bara, helt otroligt att få se det så, har ju stirrat mig blind på vågen. Blev både glad o lite ledsen. Glad för att det verkligen har hänt något o lite ledsen för att jag varit så pass stor....
Har jag sagt att jag har underbara kollegor, de är bäst!

Var på badhuset idag, min syster tar mig om midjan o säger att jag börjar bli liten♥ Känns kul, jag trivs fortfarande inte med att visa mig i bikini o linne offentligt. Låren o mina armar ser hemska ut, även magen putar ut en del fortfarande....Magen lär bli mindre till sommaren iallafall, låren o armarna får jag försöka träna mer o kanske bara lära mig att tycka om mig själv, hur jag än ser ut.

Kram på er

ibland!

Ibland blir jag så trött på att vara snäll hela tiden. Ja jag anser att jag väldigt ofta är snäll, för snäll och dum!
Ibland känner jag för att skaka om världen lite, vara lite bad and crazy liksom. Jag vet mkt om många, jag vet många hemligheter. Mmm säkert tänker vissa som tro sig känner mig, den där Sara är som en öppen bok, kan inte hålla käft om något, då spricker .... på henne! Fy f-n för er som tror det säger jag bara!
Jag kommer fortsätta vara snäll o bli utnyttjad för det, jag kan inte hjälpa det. Jag tror det bästa om folk, jag vill tro det bästa om folk. Någon kanske är snäll tillbaka ibland...nångång!


O jag kan vara elak ska ni veta, jag kan o gör saker som jag inte alltid kan stå för. Ångrar mig oftast inte alltid!

Att bli mer seriös på jobbet, var fick jag det ifrån egentligen! Jag är den jag är, tänker inte ändra på mig. Jag har hittat mig själv, jag är här nu! Detta är jag passar det inte så skit i det! Jag kommer att ta för mig, jag kommer att ta plats o jag lever livet fullt ut!
Utan ånger, varför ska man ångra saker som man gjort eller sagt?!
Ibland blir det bra, ibland blir det mindre bra, that's life deal with it!


sådär, lite irriterad denna natt på jobb, ville bara skriva av mig lite!

2013

För att summera 2013, det har överlag varit ett bra år!
Fick min första fasta anställning någonsin, underbart, trivs med mitt jobb o mina kollegor!
Gjorde en gastric bypass, bland det bästa jag gjort! Har nu gått ner 34 kilo o jag väger 84 kilo. Vet att det fortfarande är mycket att väga, men grymt tycker mindre än 118 kilo som jag vägde i somras! Har 18 kilo till att gå ner innan jag kan känna mig tillfreds!

Men bara dessa kilo som jag redan gått ner har gjort att jag orkar mer och tar för mig på ett sätt jag aldrig kunna drömma om! Alla komplimanger jag får och den uppmärksamheten som jag får på vissa håll är helt underbart! Jag börjar trivas med mig själv, sen att huden börjar hänga lite här och där....ja det får vara just nu!

2013 hade jag även min första semester med min sambo, jag som alltid har fått sommarjobba när alla andra har semester.

Nyårsafton bjöd på jobb, vi hade en trevlig dag och kväll och åt lite gott. Hann även hem till min familj och fick skjuta in det nya året med dem♥

2014- Nya utmaningar. Jag blir 30....ja jag kan erkänna att jag har ångest över detta o genomgår lite av en 30 års kris!
Men 30 blir bra, det måste bli bra!
2014 kommer att bjuda på mkt spännande o jag kommer att ta vara på varje sekund o ögonblick. Lever bara en gång och då måste men leva livet!

Jag ska även bli moster detta året o det ska bli så kul♥♡♥♡




Njut av livet alla, ångra inget o lev o njut av varje dag!

puss o kram

lillalivetojag.blogg.se

Du har kommit till Saras blogg, här kommer det att handla om livet i största allmänhet. Men kanske mest om min vikt resa efter och innan gastric bypass, mat o hälsa.

RSS 2.0